Cautare

7492 de rezultate pentru "martis biatrice avocat specializat in drept penal" (3.74 secunde)
Cristian Diaconescu - un securist la Ministerul Afacerilor Externe Ovidiu Ohanesian in volumul "Puterea din umbra" "Negociatorul de mucava" MAE/SIE, Cristian Diaconescu Ne place sau nu, avem ministru de externe sub acoperire. In urma cu un an, "diplomatul" Cristian Diaconescu se trezise, peste noapte, candidat la Primaria Capitalei.
- Un prim pas al acestui exercitiu de imaginatie este sa-mi imaginez cum ar fi aratat societatea romaneasca azi daca in 1990 punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara ar fi devenit lege, o lege a lustratiei.
DAN D.FARCAS) In luna mai 2015, subiectul cel mai fierbinte in ufologie a fost cel despre doua diapozitive color care au fost expuse in cadrul unei manifestari de mare anvergura, in Mexico City, pe 5 mai, in prezenta a numerosi ufologi de renume.
Biroul Permanent National al Partidului Democrat- Liberal a confirmat ieri informatiile pe care "Replica" le-a oferit in exclusivitate zilele trecute si a decis tragerea pe linie moarta a sefului PD-L Constanta, deputatul Stelian Dutu, prin respingerea candidaturii acestuia la presedintia Consiliului Judetean.
Dar nu asta este problema cea mai grava.Urban a scris pe blogul sau ca vina pentru atentat o poarta "indiferenta si ipocrizia clasei politice europene in fata islamizarii si imigratiei ilegale" si "multiculturalismul ne-a fost bagat pe gat fortat si in doza mare".
"Draga Comisie Europeana, Cerintele matale pleaca de la premisa ca Statul lui Traian Basescu era unul ideal, in care curgea lapte si miere, iar justitia mergea unsa, dar au venit dictatorii Victor Ponta si Crin Antonescu sa intoarca Romania in cele mai negre neguri — nu este clar daca pe culmile comunismului sau ale fascismului.
SI MAI PENIBIL Bietul Basescu s-a agitat infantil si si-a autotras un sut in fund.
5 decembrie 2013) a fost un om politic sud-african, care a detinut functia de președinte al Africii de Sud in intervalul 1994-1999. ... Un sustinator al pan-africanismului si al socialismului democratic, el a fost presedinte al partidului Congresul National African din 1991 pana in 1997.
Pai, mai intii cei care nu cred in Domnul; ... Basescu asta e dracu' gol (goliciunea se manifesta in special in zona craniana demesizata). O avea nea Nelu dosare cu caru', dar are si avocat bun.
Pai, mai intii cei care nu cred in Domnul; ... Basescu asta e dracu' gol (goliciunea se manifesta in special in zona craniana demesizata). O avea nea Nelu dosare cu caru', dar are si avocat bun.
Aproape un sfert din actualii parlamentari au titlul de doctor sau sunt pe cale sa obtina acest statut, cei mai multi regasindu-se in randurile social-democratilor, respectiv o treime din parlamentarii cu aceasta titulatura.
Se-ntampla in Romania. ... Cei doi oficiali s-au referit la relevanta Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA si au mentionat importanta dezvoltarii acestuia, in continuare, pe toate palierele sale. In context, partea romana a amintit angajamentul Guvernului Romaniei, reflectat prin Programul de Guvernare, pentru intarirea relatiilor cu SUA.
Clientii MTS Leasing sunt in imposibilitatea de a continua constructiile, este de parere Niels Schnecker, managing Senior Partner la o mare companie specializata in drept international, management strategic si finante.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Din pacate insa a fost pastrat doar principiul, clamat cu toate ocaziile si mentionat inclusiv in Constitutie, in timp ce punerea lui in aplicare a fost un permanent izvor de de fapte cu iz penal.
Imaginea unei firme este reprezentata, in primul rand, de angajati. Oricat de calitative ar fi produsele puse in vanzare, oricat de competitive ar fi preturile, daca nu exista si personalul adecvat, care sa stie sa-i faca pe clienti sa revina, atunci... stradaniile sunt in zadar!
 În urma cu 20-25 de ani, România devenise un adevarat paradis pentru cetatenii arabi care doreau sa studieze aici. Cum Craiova este un centru universitar cu istorie, foarte multi arabi si-au facut facultatea în Banie si au decis sa ramâna în Dolj.
A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si apoi a urmat cursurile Scolii BBC pentru televiziune.
Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D. Prezentatorul "Drept la tinta" spune ca a asteptat un semn divin pentru a o aborda pe cea care ii este acum iubita.
Si cine ia asta in serios!
Monica Tatoiu e sinteza perfecta dintre omul renasterii, plurivalent, interesat de intreaga miscare a lumii, si omul modern, hiper-specializat, ultra-nisat. ... Ce i se pare ei drept e de dreapta. Drept-dreapta, simplu. ... In sport e mai mult decat competenta. ... in fine, se pricepe.
google-analytics.com